Najtańsze połączenie telefoniczne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • FotoDamian
    Classic
    • 2009
    • 22

Zamieszczone przez idas
    To jak w takim razie dealerzy dbaja o auta, ktore stoja u nich dluugggoo na placach?
    każdy producent ma swoje procedury, każdy samochód ma swoją kartę. Np. raz na 2 tyg samochód musi zostać odpalony i przestawiony. Np. raz na miesiąc samochód należy rozpędzić na placu i zahamować w celu oczyszczenia tarcz. Tak to mniej więcej wygląda...
  • michal788
    Ambiente
    • 2008
    • 225

Szykuje mi się w maju wypad na urlopik do Chorwacji oraz Bośni i Herzegowiny i w związku z tym mam do Was pytanie czy ktoś się orientuje jaka sieć ma najtańszą ofertę telefoniczną. Mam obecnie abonament w erze ale jak sprawdziłem, że 5 zł za połączenia wchodzące i wychodzące to mnie trochę zatkało, więc szukam najtańszej opcji komunikacji do Polski. Jeśli ktoś się orientuje to prosiłbym o podanie w jakiej sieci może telefon na kartę tylko na czas wyjazdu. Proszę o porady i sugestie.
    Dziękuję i pozdrawiam
    Michał
    skoda octavia elegance 1.9 TDI/110km, 146tk

Komentarz

• daneczek76
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 3642
      • Toyota

proponuje zajść do rożnych salonów i zobaczyc gdzie najtaniej i na czas wyjazdu kupić jakiegoś pre paid.
      Ja osobiście będąc na Bałkanach dokładnie w Albanii kupiłem pre paid operatora z Czarnogóry a że w Albanii byłem zaraz przy granicy z Czarnogórą miałem zasięg i miałem najtańsze połączeniach do Polski. Także możesz zobaczyć na miejscu może coś znajdziesz.
      [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

Pracuję...